Kleur

Prijs

t/m

Merk

Het bedrukken van RABS pennen biedt milieuvriendelijke voordelen. RABS is de afkorting voor Recycled ABS. Deze pennen zijn gemaakt van gerecycled kunststof, afkomstig uit diverse producten wat bijdraagt aan de vermindering van kunststof afval. Door het bedrukken van RABS pennen draagt u bij aan een duurzame en circulaire economie. Om de prijs hoeft u het niet te laten, deze is even aantrekkelijk als de normale kunststof uitvoering. Ontdek diverse modellen en kleuren waarmee u als bedrijf naast het presenteren van uw logo ook uw milieuwaarden kunt verspreiden. We helpen u graag.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Finn balpen gerecycled kunststof r-abs

  Finn balpen gerecycled kunststof r-abs

  € 0,10 bij 10.000 stuks
  € 0,43 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  v.a. 23 april
  Finn balpen gerecycled kunststof r-abs

  Finn balpen gerecycled kunststof r-abs

  € 0,10 bij 10.000 stuks
  € 0,43 vanaf 100 stuks
 • Cardiff balpen gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen gerecycled abs RABS bedrukken

  € 0,14 bij 10.000 stuks
  € 0,60 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Cardiff balpen gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen gerecycled abs RABS

  € 0,14 bij 10.000 stuks
  € 0,60 vanaf 100 stuks
 • Cardiff balpen color gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen color gerecycled abs RABS bedrukken

  € 0,15 bij 10.000 stuks
  € 0,61 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Cardiff balpen color gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen color gerecycled abs RABS

  € 0,15 bij 10.000 stuks
  € 0,61 vanaf 100 stuks
 • Cardiff balpen silver gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen silver gerecycled abs RABS bedrukken

  € 0,16 bij 10.000 stuks
  € 0,62 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Cardiff balpen silver gerecycled abs RABS

  Cardiff balpen silver gerecycled abs RABS

  € 0,16 bij 10.000 stuks
  € 0,62 vanaf 100 stuks
 • Evoxx Duo polished recycled balpen 95% RABS materiaal

  Evoxx Duo polished recycled balpen

  € 0,55 bij 5.000 stuks
  € 0,58 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Nieuw
  Evoxx Duo polished recycled balpen 95% RABS materiaal

  Evoxx Duo polished recycled balpen 95% RABS materiaal

  € 0,55 bij 5.000 stuks
  € 0,58 vanaf 500 stuks
Per pagina:

RABS pennen bedrukken

RABS pennen bedrukken voor het nemen van milieuverantwoordelijkheid

Door het bedrukken van RABS pennen kunt u op allerlei manieren positief bijdragen aan het milieu. Bij de Pennenwinkel vindt u een afwisselend aanbod in diverse promotiebalpennen die gemaakt zijn van gerecycled kunststof (ABS). In deze categorie vindt u pennen waarmee u bijdraagt aan:

- een verminderde CO2-voetafdruk
Het maken van gerecycled kunststof zorgt voor een lagere energieverbruik. Er hoeven geen nieuwe hulpbronnen te worden aangeboord. Dit betekent een lagere ecologische voetafdruk en een verlaagde impact op het milieu.
- milieuduurzaamheid
Pennen van gerecycled abs zorgen voor een lagere afvalberg en vermindering van plastic afval in oceanen. Het draagt bovendien bij aan een duurzame en circulaire economie
- bedrijfsmatig uitstralen van duurzaamheid
Naast het plaatsen van uw logo kunt u met deze pennen als bedrijf uw duurzaamheid uitstralen naar diverse klanten en relaties. De voorkeur van de ontvanger verandert steeds meer naar duurzame artikelen. U kunt met deze pen ook pennen aanbieden aan klanten die aansluiten bij nieuwe ecologische waarden

Bestel in onze webshop direct uw model, kleur en aantal. Wilt u liever eerst een sample aanvragen, kies dan voor de optie sampleaanvraag. Wilt u weten hoe wij RABS pennen bedrukken met uw logo, vraag dan via onze site of per mail een vrijblijvende drukproef aan. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Praktische RABS pennen laten bedrukken

RABS pennen kunt u op diverse manieren laten bedrukken met logo of tekst. Deze pennen kunnen per kleur gedrukt worden of juist in heel veel kleuren, wat we full colour noemen. U kunt kiezen uit diverse drukposities. Het is zelfs mogelijk om op 2 drukposities iets te plaatsen. Zo plaatsen veel bedrijven het logo rechts van de clip (voor rechtshandig) en telefoonnummer en website links van de clip. Hoe de pen ook gebruikt of neergelegd wordt, er zijn dan altijd bedrijfsgegevens in beeld. Vanaf 100 stuks is het al mogelijk om pennen te personaliseren, dit geldt zowel voor een druk per kleur of full colour. 

Bij het aanvragen van een offerte kunt u meteen uw logo of drukwensen aangeven. Wij maken graag een drukvoorstel. Dit drukvoorstel is geheel vrijblijvend. We noemen dit drukvoorstel een digitale drukproef. U ziet de pen in de aangevraagde kleur, de druk op de gewenste drukpositie in de juiste drukgrootte. Zo krijgt u voordat u een grotere bestelling plaatst een goed beeld van hoe de pen na bestelling geleverd wordt.

RABS pennen met logo bestellen

Wilt u RABS pennen met logo bestellen maar niet meteen online regelen? We geven u via de telefoon graag persoonlijk advies. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bellen van half negen tot half zes 's middags via 0599 414 212. Onze mailbox is natuurlijk 24 uur en 7 dagen per week geopend. Mail uw vragen en wensen naar info@depennenwinkel.nl.

Ondertussen kunt u natuurlijk wel alvast in ons aanbod ronddwalen. U heeft vast en zeker nagedacht over de kleur en het model van de pen. U vindt in deze categorie pennen van nagenoeg geheel RABS, maar ook modellen die afgewerkt zijn met metalen delen. En uiteraard bieden we elk model in een aantal fraaie kleuren aan. In de omschrijving vindt u alle gegevens, óók de formaten voor het bedrukken van RABS pennen. U ziet bij het invullen van het aantal en de ingevulde drukwensen meteen de totaalprijs inclusief verzendkosten. Maak gebruik van een goedkopere stuksprijs bij hogere aantallen. Dit kan voordelig uitpakken. 

RABS pennen v.a. kleine aantallen bedrukken

Om dit product voor iedereen aantrekkelijk te maken kunt u vanaf kleine aantallen al RABS pennen bedrukken. De minimale afname is slechts 100 stuks. Daarboven vindt u meerdere staffels die qua prijs telkens aantrekkelijker worden. Probeer eerst eens een klein aantal. U kunt op deze manier gemakkelijk ontdekken of de pen door uw bezoekers, klanten en relaties op prijs wordt gesteld. Na de eerste reacties kunt u altijd voor een groter en daarmee aantrekkelijker geprijsd aantal gaan.

Kleinere aantallen bieden ook andere voordelen. U hoeft geen grote partij te stallen, handig wanneer u weinig bergruimte heeft. De vulling is ongeveer 2 jaar houdbaar, waardoor u sneller door een kleiner aantal pennen heen bent. U geeft uw klant een pen met een goedwerkende vulling. En zijn de pennen onverwacht op, een herhalingsopdracht regelt u met slechts een mailtje.