Reclame balpennen bestellen

Uw eigen reclame op een balpen laten bedrukken? Koop dan de leukste reclamebalpennen bij ons! Met een uitgebreid aanbod van goedkope tot exclusieve balpennen bieden wij u alles onder ëén dak. Naast reclame balpennen kunt u bij ons ook (vul)potloden, markeerstiften, vulpennen of rollerballpennen voor uw reclameboodschap bestellen. Kies een leuk en attractief relatiegeschenk en verwelkom nieuwe klanten of waardeer bestaande klanten.

Naar assortiment Reclame balpennen

Reclame balpennen

 

Reclame balpennen kopen

Het kopen van een reclame balpen is bij ons heel eenvoudig. Alle modellen, merken en soorten presenteren wij in overzichtelijke categorieën. Voordat u een balpen uitzoekt, denk dan eens aan de volgende overzichtspunten:

1. Wat voor materiaal wil ik? Kies b.v. uit een hardcolor, transparante, semi-transparante, soft touch of metalen uitvoering.
2. Hoeveel balpennen wil ik bestellen? Des te groter uw minimale afname, des te meer keus en des te voordeliger de balpen.
3. Welke kleur vulling wil ik? Ruim 90% van de vullingen is standaard blauw. Wilt u een zwarte, rode of groene vulling? Vele modellen kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor u omzetten. Denk echter ook eens aan een gelvulling of een floatingballvulling. 
4. Wanneer wil ik de pennen ontvangen? Afhankelijk van het merk en het model kan de leverdatum uiteenlopen van 3 tot 15 werkdagen. Balpennen met een langere leverdatum hebben vaak meer keuze in inktopties, kleursamenstelliing en materiaaloppervlakten.

Bij ons kunt u kleine aantallen reclame balpennen bij de afdeling klein aantal pennen bestellen. Reclame balpennen die u binnen 3 of 4 werkdagen wilt ontvangen kunt u vinden bij snel pennen.

Reclame balpennen

Reclame balpennen Spark

Reclame balpennen Merken

 

Reclame balpennen laten bedrukken of graveren

Om passende en geslaagde reclame te maken voor uw bedrijf is het noodzakelijk dat u een goede balpen weggeeft. Daarnaast is het uitermate belangrijk dat de balpen voorzien wordt van een krasvaste en blijvende bedrukking. Wij drukken uw balpennen met de modernste drukmachines. Bedrukken kan met een full colour opdruk of een bedrukking in één of meer drukkleuren. Graveren kan op alle aluminium en metalen balpennen.

U ontvangt vooraf altijd een drukproef via de mail. Na akkoord (of een eventuele wijziging) gaan wij de balpennen met uw reclameslogan, logo, foto of tekst bedrukken of graveren. Vóór een bestelling liever samples ontvangen. Ook dat kan. Middels onze sample aanvraag button zijn deze gratis op te vragen. 

Reclame balpennen kopen

Reclame balpennen

Reclame balpennen bestellen

Reclame balpennen

Contact