Reclame pen bedrukken

Wilt u een reclame pen bedrukken? Bij ons vindt u een prachtige collectie. Met een reclame pen kunt u uw bedrijf vooruit helpen. Kies uit kunststof, metaal of milieuvriendelijke materialen. Kies voor het gemak van een grip of softtouch-bovenlaag. Of ervaar het gemak van een touchschreen pen, waarmee u ook meteen een tablet of smartphone kunt bedienen. We hebben heel veel kleuren om uit te kiezen. Laat u verrassen door de veelzijdige drukmogelijkheden, in kleur of met gravure. Een reclame pen is een voordelige vorm van marketing. Zo bestelt u al 1000 pennen voor nog geen 250 euro. Veel voordeliger dan menig ander vorm van communiceren, zoals een advertentie in een lokale krant of een radiocommercial. 

✅ Grootste keuze van Nederland ✅ Direct uit voorraad ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis samples ✅ Snelle levering

Reclame pen bedrukken

Kies de perfecte reclame pen

Een reclame pen bedrukken is bij ons zo geregeld. We tonen u meer dan 1000 modellen in overzichtelijke categorieën. Misschien heeft u al een idee over uw favoriete reclame pen, misschien doet u onverwachte inspiratie op. Dit is er mogelijk:

✔ reclame pen van kunststof
✔ reclame pen van metaal
✔ reclame pen van milieuvriendelijk materiaal
✔ reclame pen met zwartschrijvende vulling
✔ reclame pen met rubberized grip
✔ reclame pen met sofftouch bovenlaag

De aantrekkelijkheid in de uitvoering zit vaak in de kleine details. Een mooie ronde boogclip, zilverkleurige ringen of juist een combinatie van materiaaloppervlakten. We hebben voor u hardcolor, transparant, frosted en matte uitvoeringen of juist een mix hierin. We hebben voor u ook grappige, 4 kleuren en touchtip pennen. Iedere pen staat garant voor schrijfplezier, het ene model iets langer dan de andere door bijvoorbeeld een langschrijfvulling. Robuuste modellen of juist slanke, u vindt het allemaal. Heeft u hulp nodig, dan helpen wij u graag. Zo kunt u een gratis samplepakket aanvragen.

Touch reclame pen bedrukken

Milieuvriendelijke reclame pen bedrukken

Er zijn ruime mogelijkheden om een milieuvriendelijke reclame pen te bedrukken. Ons aanbod wordt elk jaar ruimer. Ook de keuze in materialen is diverser dan ooit:

✔ bamboe ✔ tarwestro ✔rPet ✔ gerecyled materiaal ✔ suikerriet ✔ koffieschillen

Alle modellen vindt u hier:

Pennen kunnen ook gemaakt zijn van een unieke combinatie van 50% PP en 50% tarwestro. Tarwestro is de stengel die overblijft nadat de tarwekorrels geoogst zijn. Deze stengels, die voorheen werden gezien als afval, worden nu verwerkt in nieuwe pennen. Dit resulteert in een eco-vriendelijke pen met een fantastische, natuurlijke look.

Bamboe reclame pen bedrukken

Reclame pennen van een A-merk

Een reclame pen bedrukken die extra lang mee gaat? Voor een paar eurocenten meer heeft u een echte kwaliteitsproduct. Het is zeker een optie om dit te overwegen. Pennen gaan namelijk van hand tot hand. Gemiddeld wordt één schrijfwaar tijdens de gebruiksperiode door 7 mensen bekeken en gebruikt. Kies een pen met een specifiek karakter:

Deze merken genieten wereldwijde bekendheid. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. U geniet van bijzondere garanties, drukmogelijkheden en mix-and-match opties. Vraag gratis een sample aan van uw favoriete merk.

Bedrukte metalen reclame pen

Reclame pen bedrukken of graveren

Een reclame pen kunt u bedrukken of graveren met allerlei gegevens. De meeste bedrijven kiezen voor het plaatsen van een logo, tekst of bedrijfsgegevens. Een websitevermelding wordt vaak op de clip geplaatst. Daarnaast is een telefoonnummer ook altijd handig, zo bent u direct bereikbaar. Klanten onthouden jarenlang van wie een reclame pen afkomstig is. U kunt er dus uw voordeel mee doen. Kunststof en milieuvriendelijke modellen bedrukken wij in kleur. Hierbij is iedere pms-kleur mogelijk. Speciale mogelijkheden zijn er voor full colour logo's. Metalen of deels metalen uitvoeringen kunnen gegraveerd worden. Een kleurendruk ligt op de pen, terwijl een gravure in de pen verwerkt is. Bij ieder product vindt u alle drukopties. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring.

Bijzondere modellen

Een promotioneel product moet een positief gevoel bewerkstelligen. Alleen zo wordt het een goede investering. Draag uw boodschap uit met een bijzondere reclame pen. De uitstraling wordt verhoogd door toevoeging van opvallende details. Ontdek bijvoorbeeld:

Metalen reclame pen bedrukken

Bestellen bij de Pennenwinkel.nl

Wilt u uw klant of relatie blij maken met een niet al te kostbaar cadeautje. We helpen u graag verder. Bestellen kan direct via de site. Heeft u liever direct persoonlijker contact, mail of bel ons dan. Dit geldt ook voor een bestelling van afwijkende aantallen, drukmethode of kleurvariant. Na de bestelling maakt onze studio een drukproef voor u op. Dit is een soort fotobestand. U vindt hierin de gekozen pen en de druk op de juiste positie, grootte en kleur. U kunt altijd een wijziging aanbrengen. Omdat u het bijvoorbeeld de opdruk te groot vindt of juist te klein. Alle werkdagen staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, ook wanneer iets met spoed geleverd dient te worden.

Contact