relatiegeschenken groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel die bedrukte relatiegeschenken kan leveren? Bestel dan goedkoop grotere hoeveelheden relatiegeschenken bij ons. Des te groter de hoeveelheid die u afneemt des te lager de prijs. Wij leveren alleen maar aan bedrijven, instellingen en organisaties die groot inkopen. U kunt tevens de relatiegeschenken bij ons laten bedrukken of graveren. Op onze site vindt u de specialisatie in bedrukte pennen als relatiegeschenk. Als groothandel zijn wij een professioneel bedrijf dat een groot assortiment aan bedrukte relatiegeschenken levert. Relaties en klanten vinden het erg fijn om gepersonaliseerde geschenken te ontvangen. Vermeldt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, bedrijfsgegevens of uw website op de pen. Pennen blijven een leuk en handig geschenk om cadeau te geven. Geef een pen dat meer is dan een relatiegeschenk alleen. Een met zorg uitgekozen pen laat zien dat u relaties waardeert voor gedane of nieuwe zaken.

Een pen geeft een positief gevoel

Relaties en klanten vinden het leuk om bedrukte relatiegeschenken te ontvangen. Wanneer u uw logo of bedrijfsgegevens op het geschenk vermeldt zult u positief gevoel teweegbrengen. Balpennen blijven daarbij een leuk en handig geschenk om cadeau te geven. Als groothandel kunnen wij u een gevarieerd aanbod bieden aan bedrukte balpennen, potloden, touchscreenpennen en luxe pennen. Van goedkope merken tot de duurdere luxe pennenmerken. Wij hebben ook voor de startende of beginnende ondernemer rekening gehouden. Onze staffels worden zo laag mogelijk gehouden. Derhalve kunt u bij ons pennen of potloden bestellen vanaf 50/100/250 stuks.  

Het geven van relatiegeschenken handelt om een grote kwaliteitsuitstraling. Onze pennen met bedrukking tonen betrouwbaarheid en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Naast reguliere bedrukte pennen kunt u uiteraard ook kiezen voor grappige pennen, touchscreenpennen of USB-pennen. Wij bieden een ruim assortiment aan pennen voor een opvallende promotie. Pennen bedrukken, middels één eenvoudige digitale handeling eenvoudig online te bestellen in grote en kleine hoeveelheden!!

Pennen als relatiegeschenk bestellen bij een groothandel

Onze website is overzichtelijk ingedeeld. Elke soort pen heeft zijn eigen categorie. U kunt pennen laten bedrukken in één of meerdere drukkleuren, kiezen uit full colour of full colour foliedruk of laten graveren. Welke druktechniek u ook kiest, een gevarieerd aanbod in modellen, kleuren en aantallen zorgt ervoor dat u het juiste geschenk voor uw relaties kunt vinden. Bestellen gaat eenvoudig online. U hoeft er de deur niet voor uit. Kies uw pen, kies uw kleur, kies uw aantal en kies de gewenste bedrukking. Wij handelen de hele bestelling tot in de puntjes af. U vindt bij ons kleine prijzen voor grote momenten!

Liever eerst een sample van een relatiegeschenk ontvangen? Als professionele groothandel sturen wij de samples gratis toe. Bij elk product vindt u de gratis sample aanvraag button. Uiteraard is het mogelijk via de mail te laten weten wat voor soort pen u wilt laten bedrukken en welk budget u daarvoor heeft. Wij maken dan graag een samplekit voor u klaar. Heeft u nog vragen. Vul dan het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen graag. 

Contact