Relatiegeschenken pennen

Wat zijn betere relatiegeschenken dan pennen? Bij De Pennenwinkel kennen wij ze niet. Want wie van uw relaties is niet blij met exclusieve pennen, van een merk zoals Parker, Waterman, Senator of Ritter? Dat schrijft heerlijk en dat ziet er geweldig uit. Pennen zijn dan ook de relatiegeschenken die het langst in omloop blijven. Zelfs als ze verloren zijn of worden weggegeven maken ze nog reclame voor uw organisatie. Wat een prestatie voor zulke eenvoudige en goedkope relatiegeschenken.

De handigste relatiegeschenken: pennen! Bekijk hier ons assortiment en bestel direct!

Relatiegeschenken in uw stijl

Als u pennen als relatiegeschenken wilt inzetten, kies dan voor de hoogste kwaliteit. Niet alleen als het gaat om het merk, maar vooral ook om het belangrijkste: uw logo en/of slogan. Deze moet prachtig naar voren komen. Bijvoorbeeld in fullcolour bedrukking, uw eigen PMS-kleur, of stijlvolle gravering. Die laatste techniek is zeer gangbaar in hoogwaardige relatiegeschenken. Een gravure springt ongeëvenaard naar voren, bijvoorbeeld op pennen van geborsteld staal. Zeker als deze een diepe kleurgloed heeft. Hiervoor heeft u keuze uit blauwzilver, zwartzilver en groenzilver.

Gratis proefproducten

Het inzetten van pennen als relatiegeschenken is niet duur. Toch wilt u misschien zeker weten dat u het juiste product bestelt. Hiervoor wilt u deze eigenlijk in het echt zien. Gelukkig is dat geen probleem. Wij sturen u graag enkele (gratis) voorbeeldpennen toe. Zo heeft u snel zekerheid. U bent dan meteen overtuigd van de kwaliteit.

Gratis verzending van onze relatiegeschenken pennen

Alle onze pennen en andere relatiegeschenken sturen wij gratis op. Hierbij maakt het niet uit hoeveel pennen of accessoires u bestelt. Dit kunnen er slechts enkele zijn, of juist vele tientallen of zelfs honderden. Ook kunt vrijuit diverse merken, modellen en uitvoeringen combineren. Mocht u nog vragen of suggesties hebben kunt u ons bereiken op: 0599-414 212

Contact