Senator pennen

U kent de Senator pennen. Wellicht is uw favoriete pen van Senator. Of u heeft nog steeds de Senator-pen die u als geschenk of promotieartikel kreeg. Hier zijn goede redenen voor. Senator pennen zijn ergonomisch geweldig: ze liggen prettig in de hand. Bovendien zijn ze duurzaam, waardoor ze jarenlang gratis positieve reclame maken. Heeft een gebruiker eenmaal een bedrijf nodig, dan herinnert hij zich meteen de eerste naam die in hem opkomt. De naam van uw bedrijf.

Senator pennen

[ Bekijk hier onze Senator pennen: link naar senator pagina ]

Maak uw eigen Senator pennen 

Wilt u een sterke indruk maken met Senator pennen met eigen opdruk of gravering? Dit doet u even snel als gemakkelijk op deze website. Vul het merk Senator in en aanschouw ons aanbod. Kies uw gewenste pennen uit en voeg eenvoudigweg uw bedrijfslogo, slogan of afbeelding toe. Na bevestiging versturen wij deze zo snel mogelijk naar u.

Gratis bezorging 

Welke en hoeveel Senator pennen u ook bestelt, de bezorging is geheel gratis. Bestel 50 Senator pennen of vele honderden, ze worden kosteloos en zo snel mogelijk na bewerking bij u bezorgd. Zo kunt u dit middel direct inzetten in uw reclamestrategie.

Welke Senator pennen kiest u?

De Pennenwinkel heeft alle pennen van Senator voor u klaarliggen. Zo is er de Delgado Classic Steel rollerbalpen, voor slechts enkele euro’s. En de eenvoudige maar sympathieke Superhit, met witte houder en gekleurde clip. En de chique Metallic of Chrome Senator pen. De Basic Polished, met leuke figuurtjes. En de statige Blackline vulpen, een tijdloos product. Evenals de dubbele Classic Set, een fraai pakket met twee Senator pennen. Er is zelfs een Bougie-pen, geheel in authentieke vorm, als origineel product voor de meer technische klanten en bedrijven. Deze en vele andere Senator pennen bestelt u in alle denkbare kleuren en uitvoeringen. PMS, fullcolour, laser printed, gegraveerd of in zeefdruk. Alles is mogelijk en bespreekbaar bij De Pennenwinkel. Neem hiervoor nu contact met ons op of bestel meteen.

Contact