Geen filteropties mogelijk

Sheaffer pennen bedrukken

Sheaffer pennen bedrukken. Raak geïnspireerd door de tijdloze modellen van Sheaffer. Al meer dan 100 jaar toont Sheaffer u met trots de meest prachtige designpennen. Sheaffer is een topontwerper van hoge kwaliteitspennen voor creatieve geesten en is een toonaangevende leider in innovatieve modellen. U treft hier de populaire modellen Sentinel, VFM, Switch touch, 100 en de meest verkochte Sentinel in set balpen/vulpotlood. Alle modellen worden geleverd in een bijpassende Sheaffer geschenkverpakking. We bieden diverse bedrukkingsmogelijkheden. U kunt Sheaffer pennen laten bedrukken en graveren. Bij ieder product vindt u de personaliseringsmogelijkheden. Sheaffer pennen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan een leven lang mee. Van alle modellen zijn de vullingen te vervangen met originele Sheaffer vullingen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Sheaffer

Prachtige Sheaffer pennen bedrukken als relatiegeschenk

Voor bijzondere gelegenheden is een Sheaffer pen als geschenk de perfecte keuze. Voor een speciale klant, een waardevolle relatie of een gewaardeerde medewerker. Sheaffer pennen kunnen bedrukt worden met uw logo of bedrijfsgegevens. U kunt ook iedere pen afzonderlijk laten graveren, bijvoorbeeld met een enkelnaamsgravure. 

Welke Sheaffer pen kiest u?

Het zijn unieke pennen. Onze prachtige collectie omhelst klassieke en tijdloze modellen. Subliem afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De Sentinel is de voordeligste optie. Verkrijgbaar in diverse kleuren met een rvs bovendeel en een kunststof onderdeel. De complete set kunt u in zwart of blauw bestellen, uitgebreid met een bijbehorend vulpotlood. Beide artikelen kunnen gelijkblijvend of wisselend bedrukt worden. Het model VFM overtuigt door technische precisie. Sheaffer schrijfwaren zijn gemaakt om in absolute topvorm diverse schrijftaken uit te voeren.

Onze Sheaffer pennen bedrukt snel bezorgd

Uiteraard willen wij Sheaffer pennen optimaal personaliseren met uw gegevens. Het is tenslotte een relatiegeschenk dat een perfecte mogelijkheid biedt om uw boodschap over te brengen. De goede kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. We bieden naast de standaard levertijd van 7-10 werkdagen de snelle express-service voor alle modellen. Tegen een toeslag kunnen we deze luxe merkpennen leveren in 5 werkdagen. Omdat iedereen een Sheaffer verdient....