Stilolinea pennen met logo - S pennen

Met een balpen van Stilolinea zit u op rozen. Een balpen moet een goed gevoel overbrengen. Stilolinea balpennen met logo bedrukken is de juiste investering voor uw reclamepen. De garanties die dit pennen merk geeft, staan als een huis. Stilolinea pennen worden ook wel S pennen genomed. Dit komt door de S op de clip. Hieraan is te zien dat het om een hoge kwaliteitsbalpen gaat. Diverse S pennen van Stilolinea zijn bestsellers in Nederland. Zo worden van de Baron, de Pier balpen en de Olly balpen jaarlijks enkele miljoenen gedrukt. Het uiterlijk van de pen kenmerkt een S pen. Het merk maakt vaak gebruik van gekleurde ringen, die in de overige detals van de pen vaak in het neusje en de clip terugkomen. De bestseller S pennen kunnen met logo al v.a. 300 stuks besteld worden. Alle modellen van Stilolinea kunt u bij de Pennenwinkel bestellen. Minimale afname 1000 stuks. Daar staat tegenover dat u de beschikking heeft over zeer ruime drukmogelijkheden, zowel op houder als op clip.

Direct naar de populaire bestsellers:

Baron balpen --- Pier balpen --- Olly balpen --- S45 balpen - Raja Chrome balpen

Stilolinea innoveert constant met nieuwe modellen pennen

Stilolinea is een Italiaans bedrijf, gericht op het maken, bedrukken en ontwerpen van hoogwaardige promotionele balpennen. Gemaakt voor langdurig schrijfplezier, voorzien van de beste vullingen. Het bedrijf valt op door de innovatieve modellen. Elk model is verkrijgbaar in diverse kleuren, uitgevoerd met verschillende materiaaloppervlakten. V.a. 1972 een serieuze leider in het bedrukken van de mooiste balpennen. De pennen worden op detail afgewerkt en onderscheiden zich qua model van andere merken. Het logo van het merk, de bekende S, bevindt zich op iedere pen. Dat is de reden dat dit merk ook vaak gezocht wordt onder S pennen. De bekenste modellen zijn: Baron balpen, Ducal balpen, Pier balpen en Raja balpen. Stilolinea brengt echter een verscheidenheid aan modellen uit.

Ecologische pennen van Stilolinea bedrukken met logo

De impact van plastic op ons milieu is enorm. Pennen van dit merk worden gemaakt met een beperking aan fossiele brandstoffen. Alle promotiebalpennen worden gemaakt met hernieuwbare bronnen. Stilolinea heeft echter ook een lijn reclamebalpennen die gemaakt zijn om het milieu zo veel mogelijk te beschermen. De modellen Vegetal Pen, Ingeo Pen en Bio S pennen zijn gemaakt van een revolutionair materiaal. Het materiaal lost op in de natuur.

Ingeo balpen: ecologisch - lost op in de natuur
Vegetal balpen: ecologisch - lost op in de natuur
Bio-S pen: ecologisch - lost op in de natuur
Eco-baron: milieuvriendelijk - gemaakt van gerecycled plastic
Eco-ciak:milieuvriendelijk - gemaakt van gerecycled plastic

Anti-bacteriële balpennen bedrukken, het ideale schrijfgerei voor kinderen

De iProtect reclame balpen is ontworpen voor bedrijven in de medische sector. Dit model voorkomt dat bacterieën verspreiden. Een balpen gaat vaak van hand tot hand en vaak ook van mond tot mond. De pen is gemaakt van ABS met een antibacteriële toevoeging. Het beschermt 99% tegen bacteriën. De iProtect is v.a. 1000 stuks te bedrukken met logo. Vooral voor kinderen en ziekenhuizen en andere medische instellingen een ideaal product. In diverse kleuren leverbaar.

Zakelijke pennen met logo bestellen, topkwaliteit van Stilolinea

Op zoek naar pennen met stijl? Ondanks dat we veel via de computer en de smartphone communiceren is een elegante pen onbetwist populair. Vooral voor het ondertekenen van belangrijke of vertrouwelijke documenten. Na ondertekening kan de klant als aandenken de pen meenemen. Stilolinea heeft ook voor deze toepassingen smaakvolle modellen in het assortiment. De poluaire Raja chrome, de robuuste Myto en de opvallende Tethys zijn een aantal leuke kantoorpennen. Voor ieder kantoor is er een pen, gemaakt van de fijnste materialen. Ook deze promotiepennen kunnen bedrukt worden met eigen gegevens. Plaats een logo, website of telefoonnummer. Personalisering de pennen subtiel, dat komt het model ten goede. Kies één van de elegante pennen als nieuwe kantoor pen. Er is keuze uit verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen.

Stilolinea kwaliteit in het kort

Alle pennen van Stilolinea zijn gemaakt voor het maken van reclame of ter promotie. Deze S pennen zijn het juiste product voor bedrijven, instellingen en organisaties die op zoek zijn naar een betaalbaar promotieartikel. S pennen gaan lang mee, zijn in een rui kleurenspectrum beschikbaar en de keuze aan modellen is zeer divers. Van goedkope reclame pennen tot elegante kantoorpennen. Composteerbare pennen, gerecyclede pennen en goedkope weggeefpennen. Deze optimale kwaliteit verzekert uw bedrijf van jarenlang schrijfplezier. Alle modellen zijn van excellente kwaliteit. Keuze uit jumbovullingen, keuze uit oppervlaktemateriaal en keuze uit diverse drukposities.

Levertijden van S pennen

De keuze voor Stililinea pennen is ruim. De meest gangbare en populaire modellen hebben wij standaard op voorraad. Deze S pennen kunnen supersnel bedrukt en geleverd worden. Levertijden v.a. slechts 5 werkdagen na akkoord op de drukproef. Bestellen en bedrukken kan v.a. 300 stuks, kleinere aantallen tegen een kleine order toeslag. Alle modellen van Stilolinea die wij niet standaard in de collectie hebben kunnen v.a. 1000 stuks geleverd worden. Deze hebben een langere leverdatum. Levering is circa 15 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Vraag een gratis sample van een S pen aan

Ongetwijfeld heeft u al eens met een Stilolinea pen geschreven. Alleen al in Nederland zijn er miljoenen in omloop. Vraag van uw favoriete S pen een sample aan. U kunt deze via het contactformulier of via het product direct aanvragen. Na een bestelling ontvangt u altijd een drukproef vooraf via de mail. Ook wanneer u nieuwsgierig bent naar een opdruk op een Stilolinea pen, kunt u een gratis drukproef aanvragen.

 

Contact