Kleur

Prijs

t/m

Merk

BIC® Style balpen, een van de meest bekende modellen uit de Bic-collectie. Het is de voordeligste uitvoering die uw budget gunstig beïnvloedt. De Style balpen kent een optimale prijs/kwaliteitverhouding en is leverbaar vanaf 500 stuks. Kies de hardcolor-, clear- of fluorversie. De optimale drukmogelijkheden zorgen voor een stralende weergave van logo of tekst. Een extra snelle levering behoort tot de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Bic style balpen

  Bic style balpen

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,26 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic style balpen

  Bic style balpen

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,26 vanaf 500 stuks
 • Bic style clear balpen

  Bic style clear balpen

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,26 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic style clear balpen

  Bic style clear balpen

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,26 vanaf 500 stuks
 • Bic Style Fluor balpen

  Bic Style Fluor balpen

  € 0,22 bij 10.000 stuks
  € 0,39 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Style Fluor balpen

  Bic Style Fluor balpen

  € 0,22 bij 10.000 stuks
  € 0,39 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Style pennen

Negen op de tien mensen kent het merk Bic. Doorgaans van de bekende Bic M10 balpen of van de Bic Style balpen. Dit is de uitvoering met de wereldwijd beroemde Bic pennendop. Deze pennendop is voorzien van ventilatiegaatjes. Wel zo veilig voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof dat een stootje kan verdragen. Kortom, Europese topkwaliteit voor een klein prijsje. De pen is beschikbaar met schrijfkleur zwart of blauw.

Kwaliteitsaanschaf met de Style balpen

Een goede pen hoeft zich niet altijd in het duurdere prijssegment te bevinden. De Bic Style balpen biedt voor een lage prijs alles wat u van een promotiepen mag verwachten:

✔ Gemaakt van hoogwaardig kunststof
✔ Voorzien van een Bic snel drogende inktvulling
✔ In maar liefst 18 kleuren beschikbaar
✔ Ruime drukmogelijkheden voor logo of tekst

De pen is direct uit voorraad leverbaar en kan, indien gewenst, al in 7 werkdagen na akkoord op de drukproef geleverd worden. Optioneel is een speciale verpakking, zodat u de pen nog leuker kunt aanbieden op een beurs of binnen uw bedrijf. De Bic Style is geschikt als beurspen vanwege de aantrekkelijke prijs, maar kan vanwege de kwaliteit ook uitstekend als bedrijfspen dienen. De vulling zorgt voor vlekkeloos schrijven en heeft een lange levensduur. Dit klassieke design verwent u daarmee in alles.

Sampleaanvraag

U hoeft niet meteen een bestelling te plaatsen. Wilt u wat voorzichtiger starten, vraag dan een gratis sample aan. U vindt de button bij iedere uitvoering. Geef meteen uw gewenst kleure aan, zodat u niet alleen de pen, maar ook de kleur kunt beoordelen. Bent u overtuigd, dan hoeft u alleen nog maar de bestelling te plaatsen en uw drukbestand te mailen.

Bic Style pennen bedrukken

Nieuwsgierig naar de Bic Style balpen met uw eigen logo? Bestel meteen of vraag een vrijblijvende drukproef aan. Een logo kunt u in eps-, ai- of pdf-formaat insturen. Aanvullende tekst zetten we gratis voor u om. Er is voldoende ruimte om in één drukgang meerdere gegevens te plaatsen. Natuurlijk bedrukken wij de Bic Style pen in detail volgens uw drukbestand. Met de goede hechting zult u van klanten en relaties positieve reacties ontvangen. En u blijft als bedrijf natuurlijk altijd in beeld.