Touchscreen pen

Geef uw relaties een leuk relatiegeschenk cadeau en laat een leuke touchscreen pen bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsgegevens. Met het bedrukken van een touchscreen pen spreekt u uw waardering uit aan trouwe klanten en nieuwe relaties. Vanaf 50 stuks kunt u al mooie metalen touchscreen pennen met opdruk bestellen. Onze touchscreen pennen zijn geschikt voor b.v. tablets en smartphones.

Naar touchscreen pennen

Touchscreen pennen bedrukken

Een bedrukte touchscreen pen is de laatste 3 jaar enorm in populariteit toegenomen. U kunt deze pennen ook 2-in-1 pennen noemen, want u hebt twee functies in één schrijfwaar. Met een touchscreen pen kunt u schrijven én de tablet bedienen. Uw relatiegeschenk wordt op deze manier dubbel door de klant gebruikt. Laat uw touchscreen pennen bedrukken of graveren met uw logo en/of uw bedrijfslogo en u heeft het perfecte relatiegeschenk in handen. Wij bieden u touchscreen pennen:

- mét touchtip aan bovenzijde
- mét touchtip aan onderzijde
- in vele materialen
- in vele kleuren
- vanaf kleine aantallen
- in een snelle levering

Modern schrijven begint met een mooie touchscreen pen.

touchscreen pen

touchscreen pentouchscreen pen

Touchscreen pennen bestellen

Het kopen van een touchscreen pen is heel eenvoudig. Kies uw model, kies uw kleur, aantal en de gewenste bedrukking. Stuur uw logo en/of bedrijfsgegevens en wij regelen alles voor u. Voordat we gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. Na akkoord (of een gewenste wijziging) op de drukproef plannen wij uw order in en gaan we de pennen personaliseren met uw eigen gegevens. Wist u dat u de touchtip functie ook in multifunctionele pennen terugvindt. Kijk daarom ook eens bij de multi-functionele pennen. U vindt naast de schrijf- en de touchfunctie bijvoorbeeld een laser- of verlichtingsfunctie. Pennen waarmee je alles binnen handbereik hebt.

touchscreen pen kleine aantallen

touchscreen pen kleine aantallentouchscreen pen kleine aantallen

touchscreen pen bedrukkentouchscreen pen bedrukkentouchscreen pen bedrukken

Touchscreen pen

 

Touchscreen pen merken

Contact