U vertelt

Wij willen graag weten wat klanten van ons vinden. Een positieve waardering, verbeterpunt of aandachtspunt kan via onze klantenbeoordeling worden gegeven en uiteraard via mail en telefoon. Maar soms krijgen we mooie impressiefoto's of ander beeldmateriaal. Dit maakt ons werk leuk en geeft ons enorm veel voldoening. Van prettige mailberichtjes tot aan bedankjes via de chat. Hiervoor zijn wij u, als onze klant, zeer erkentelijk. 

Ontvangen 30-04-2024

Van onze klant, Bloem Diezijn kregen wij deze vrolijke review :)
Fairtrade tas Flycia met fantastisch mooie opdruk.

Bloem Diezijn bestaat dit jaar 30 jaar. We geven deze goed gevulde toffe tas weg aan onze klanten. We zijn door depromotassenwinkel.nl super goed en vriendelijk geholpen, vandaar ook deze positieve review. Ga zo door zou ik zeggen. Bloemrijke groeten Nicole van Bloem Diezijn

Bloemen

 

Ontvangen 02-08-2023

Onderstaande foto ontvingen wij van Sandra van PEVM, ze zijn erg blij met de mokken, maar kunnen ze voorlopig nog niet gebruiken :) Mok Charisma met opdruk, heel erg mooi geworden!

Charisma mok

 

Ontvangen 10-02-2023

Onderstaande foto kregen wij van Angela van Auxil Consultants & Apps, de prachtige Nature Plus balpennen met onze digitale print zijn prachtig geworden.
Ze laat nog weten: ‘Wij krijgen enthousiaste reacties op de geleverde pennen. De bedrukking is mooi en de pennen schrijven erg fijn!’

 

Ontvangen 09-12-2022

Van onze fijne klant Jana Bekaert ontvingen wij onderstaande foto's van de Archie balpen en het FSC zwart houten potlood:

 

Jana van Juna Beauty was erg blij met de pennen en potloden.

Ontvangen 25-11-2022

Ook één van onze gewaardeerde klanten Mark Robinson van Mark Robinson Training hebben wij gevraagd om een sfeerfoto te mailen, zie hieronder de mooie foto van de Kalipso touch balpennen, zelfklevende memo's en de A5 notitieboekjes

 

Mark: Ik ben altijd heel blij met mijn bestellingen van De Pennenwinkel! Communicatie is altijd top, prijs en product kwaliteit is ook geweldig. A++ 
Groetjes, Mark 

Ontvangen 24-11-2022

Van onze trouwe klant Aad Stet van De Woonschakel ontvingen wij onderstaande foto van de prachtige blauwe Gamo rubber pennen met gravure. Hoe sjiek zijn deze pennen:

 

Aad: De reacties hier (90 werknemers) en 6500 huurders van woningen zijn er erg blij mee.
En de nieuwe kleur blauw lijkt erg op onze kleur blauw in het logo.

Ontvangen 22-11-2022

Van onze klant voor DeMokkenwinkel, Aannemersbedrijf Ruben ontvingen wij onderstaande foto van de mooie Bastic mokken met karabijnhaak oor.

Maartje: Vandaag heb ik de 3 dozen vol met mokken al ontvangen. De eerste doos al volledig uitgepakt en dit ziet er super uit!
Hartstikke bedankt!
Erg mooi al zeg ik het zelf :)

Ontvangen 01-03-2019

Van onze klant KingMungo ontvingen wij de prachtige sfeerfoto's van de Zelda pennen. ze zijn erg blij met de mooie nieuwe pennen.

Zelda pennen met rubbergrip en logo

Zelda kunststof met rubbergrip en logo

 

Ontvangen 27-02-2019

Onze klant Brandmeesters heeft de houten classic potloden ontvangen en mailt ons onderstaande foto en opmerking: 

Onlangs de bedrukte potloden ontvangen voor onze Barista Workshop trainingen. Ontzettend blij met de fijne en snelle communicatie van de depennenwinkel.nl.


Classic houten potlood met gum

 

Ontvangen 22-02-2019

Onze klant Weddingpix laat ons weten na het leveren van de Minik potloodjes..

Super tevreden met mijn Weddingpix-potloodjes. Dit werkt misschien nog wel beter dan visitekaartjes want een potloodje steek je gemakkelijk bij je en is nog praktisch ook. Een dikke 10! 

Miniature mini potlood

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontvangen 19-10-2017

Onze klant De Taaltrainer besteld regelmatig pennen en clips, hierbij de reactie van de klant en een aantal mooie foto's van de Superht polished balpen en de clips.

De communicatie met en door ‘depennenwinkel' is zeer prettig en helder, wat het eenvoudig maakte een bestelling te plaatsen. De clips zien er niet alleen professioneel uit, ze zijn ook nog eens helemaal naar wens. We zijn heel erg tevreden met het resultaat!

Clips en pennen

Clips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontvangen 29-09-2017

Vandaag ontvingen we van onze klant De Zilveren Vosch een leuke sfeerfoto van de bestelde Clear zilver pennen met daarbij onderstaande tekst:

Ondertussen hebben wij voor onze beide vergaderlocaties meerdere malen pennen besteld bij DePennenwinkel.nl. Vanaf het allereerste contact werd gelijk meegedacht en geholpen bij het tot stand laten komen van onze pennen en de bedrukking ervan. De eerste levering pennen was ook meteen helemaal naar wens. Als we nu weer nieuwe pennen nodig hebben is het simpelweg een mailtje sturen naar ons vaste aanspreekpunt en wordt het meteen in orde gemaakt. Ze weten dan precies wat we willen. Heel fijn!

Clear zilver pennen

 

 

 

 

 

 

 

Ontvangen 07-07-2017

Vandaag ontvingen wij een positieve mail met foto van Franka van ScoliX, na levering van de Color touch zilver balpen.

ScoliX was bijna door de voorraad pennen heen, dus werd het tijd nieuwe te bestellen. Wat heel fijn is in het contact met dePennenwinkel.nl  is dat je snel een reactie krijgt. Verder werd er met ons meegedacht over welke pen het beste zou passen bij ons logo en aan de hand van de samples konden we de juiste keuze maken. Vervolgens werden de pennen zeer snel geleverd. Zo komen we in onze werving & selectietrajecten  goed voor de dag. Kortom we zijn heel tevreden!

 

 

 

 

 

Ontvangen 28-06-2017

Vandaag ontvingen we een zeer positieve mail van Innovatest Europe na het ontvangen van Parker pennen met bedrukking:

INNOVATEST Europe BV ontwikkelt en produceert  meetapparaten die worden gebruikt voor het bepalen van de hardheid van metalen en kunststof componenten. Onze afnemers zijn vaak hoogwaardige bedrijven zoals Airbus, Boeing, BMW en Bosch. Voor onze klantenrelaties hebben wij via DePennenwinkel Parker pennen met logo laten bedrukken. We zijn zeer tevreden met de goede service van DePennenwinkel en met de producten die wij ontvingen.  Bezoek de website van Innovatest voor meer informatie : www.innovatest-europe.com

Innovatest Europe Parker pennen DePennenwinkel.nl

Ontvangen 04-03-2017

Loes Koot van iCoaching is zoals je zegt een gezellige klant :)

Onderstaande foto kregen wij na levering van de Super hit Eco pennen en het Classic houten potlood, ook hebben we Loes nog een elektrische puntenslijper als verassing erbij gegeven omdat het slijpen met een puntenslijper toch wel wat tegenviel voor 300 potloden ;)  Samen met deze foto laat Loes ons nog weten:

Ik ben heerlijk aan het slijpen gegaan en nu staan in al onze kamers dit soort bakjes met onze nieuwe pennen en potloden. Heel blij mee. Plaats maar op de site en zet erbij dat wij ontzettend blij zijn met de snelle, correcte en gezellige wijze waarop De Pennenwinkel haar klanten helpt. Daarnaast levert de Pennenwinkel goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Aanrader!

Hieronder de sfeerfoto van de Super hit Eco en het Classic houten potlood:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontvangen 17-11-2016

Onderstaande foto's hebben wij ontvangen na levering van pennen en potloden. Samen met deze foto's laat Jop Delemarre, directeur van de Delemarre Chess Academy (schaaktrainer.nl) ons nog weten: Super tevreden over de goede en persoonlijke service!

Hieronder treft u een mooie bestelling van de Hattrix balpen en het Koby potlood met levendige oranje accenten. 

koby potloden met logo van klanthatrix balpen bedrukt met klantenlogo

Ontvangen 29-12-2016

Met trots laten wij u onderstaande foto's zien die we hebben ontvangen na levering van USB pennen en aluminium Sicilia pennen. Samen met deze leuke foto's laat Lacey Geraerdt van Solero Trading (parasols.nl) ons nog weten:

Super tevreden ben ik over depennenwinkel.nl. Niet alleen wordt er heel snel gereageerd, ook de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van Natascha konden we een goede keuze maken uit de verzonden samples, zodat de pennen helemaal zouden aansluiten bij onze huisstijl. Van bestelling tot levering, alles was tot in de puntjes verzorgd. Zodra we door deze voorraad heen zijn, komen we hier weer gauw terug voor een volgende bestelling.

Hieronder de sfeerfoto's van de USB balpen en de Sicilia balpen.

 

Ontvangen 09-02-2017

Erg blij zijn we met onze trouwe klant Stannah! Ook deze jubileumversie hebben wij mogen verzorgen.  Samen met deze foto's laat  Stannah.nl ons nog weten:

Ook over deze jubileumversie van onze pen zijn we zeer tevreden. De Polo balpennen zijn duurzaam en betaalbaar. We laten ze met trots achter bij onze klanten. 

Hieronder vindt u de sfeerfoto's van de Polo balpen.

Polo pennen Stannah

Stannah polo pennen

Contact