Kleur

Prijs

t/m

Merk

Een leuke gadget om weg te geven is de balpen met USB-stick. Pennen met een USB-stick zijn een geliefd promotieartikel. In diverse capaciteiten te bestellen, zoals 8 Gb of 16 Gb. Het is zelfs mogelijk om gegevens, voor bijv. een bedrijfspresentatie, vooraf op de stick te plaatsen. Veelvuldig gebruikt nadien voor de opslag van foto's e.d. Een modern giveaway die wij bedrukken of graveren met uw eigen logo, bedrijfsgegevens of tekst. Nu in vele kleuren en materialen verkrijgbaar vanaf 100 stuks, luxere uitvoeringen in lagere aantallen.

- Elk gewenst aantal - Gratis sample op zicht - Gratis drukproef - Gratis verzending

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • USB balpen Brainy

  USB balpen

  € 3,43 bij 10.000 stuks
  € 4,38 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  USB balpen Brainy

  USB balpen Brainy

  € 3,43 bij 10.000 stuks
  € 4,38 vanaf 50 stuks
 • Turnus met USB Transparant balpen

  Turnus met USB Transparant balpen

  € 5,38 bij 3.000 stuks
  € 6,24 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Turnus met USB Transparant balpen

  Turnus met USB Transparant balpen

  € 5,38 bij 3.000 stuks
  € 6,24 vanaf 100 stuks
 • USB balpen met touchscreen functie

  USB balpen met touchscreen functie

  € 6,05 bij 5.000 stuks
  € 6,05 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  USB balpen met touchscreen functie

  USB balpen met touchscreen functie

  € 6,05 bij 5.000 stuks
  € 6,05 vanaf 50 stuks
Per pagina:

USB pennen

Bedrukte balpennen bestellen met een USB-stick? Met recht een relatiegeschenk dat uw boodschap uitdraagt. Voordelig en in vele kleuren, hardcolor- en frosted-uitvoering, verkrijgbaar. Uitermate geschikt om uw bedrijfspresentatie mee te combineren of uw waardering te tonen aan uw klanten en relaties. Met de keuze voor een bedrukte USB-stick heeft u een speciaal relatiegeschenk uitgekozen. U bent hiermee uniek en orgineel in het digitale tijdperk. U kiest tevens voor een relatiegeschenk dat veelvuldig en langdurig gebruikt wordt. Een usb-pen zorg voor een passende promotie van uw bedrijf.

Welke mogelijkheden zijn er voor bedrukte USB-balpennen?

U kunt kiezen voor modellen met een standaard 8 of 16 Gb geheugen, deze hebben wij voor u in voorraad en zijn snel leverbaar. Grote aantallen met een ander geheugen kunnen wij op maat aan u offreren. Er zijn balpennen waarbij u de USBstick uit de pen kunt halen en er zijn balpennen met een geïntegreerde USB-stick.

Zoals u van ons mag verwachten worden alle USB balpennen met bedrukken geleverd met een minimale garantieperiode van 1 jaar. Alle pennen zijn CE-gecertificeerd.

Wilt u bedrijfgegevens vooraf uploaden? Ook dat is mogelijk. Een snelle levering binnen 14 dagen is mogelijk, kiest u voor een langere leverdatum, dan kunnen wij de pennen nóg voordeliger leveren.

Balpennen met USB-stick bestellen

Bestellen gaat bij ons heel eenvoudig. Kies uw aantal, kies uw kleur en kies de gewenste drukkleuren. Indien gewenst kunt u uw logo direct meesturen. Wij begeleiden u vanaf ontvangst van de bestelling tot aan de daadwerkelijke levering. Voordat wij de pennen gaan drukken ontvangt u een drukproef via de mail. Hierop vindt u het gewenste artikel met de bedrukking in de gewenste drukkleuren. Wijzigingen aanbrengen is bij ons altijd mogelijk. Nadat wij een akkoord hebben op de drukproef gaan uw pennen in productie.

Bedrijven die USB-pennen kopen tonen ook vaak interesse in touchscreen balpennen en powerbank balpennen. Vanaf kleine aantallen met bedrukking of lasergravure te leveren.

Liever eerst een sample? Neem contact met ons op of vraag middels de sample aanvraagbutton om de gewenste sample.