Veelgestelde vragen

Samples aanvragen, offerte aanvragen of pennen bestellen, we proberen het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook meteen contact met ons opnemen als u een vraag heeft.

Telefoon: 0599 414 212

Email: info@depennenwinkel.nl

1. Kan ik gratis samples aanvragen?

U kunt bij ons samples gratis aanvragen en deze worden u ook gratis toegezonden. Pennen of andere schrijfwaren met een productprijs tot € 2,00 sturen wij u gratis toe en hoeven niet teruggestuurd te worden. U kunt max. 8 samples gratis aanvragen. Artikelen tussen een productprijs van € 2,00 en € 5,00 worden u gratis op zicht gestuurd. U kunt max. 4 samples aanvragen. Deze artikelen dienen na bezichtiging terug te worden gestuurd. Artikelen boven € 5,00 worden in overleg toegestuurd. Meerdere sample aanvragen van pennen met een waarde boven € 5,00 worden gefactureerd.

2. Kan ik ook andere aantallen bestellen dan op de site vermeldt?

U kunt voor de meeste pennen andere aantallen bestellen. Bel ons of vraag een offerte aan voor de gewenste aantallen. Op onze site kunt u bij Kies uw aantal afwijkende aantallen invullen.

3. Kan ik ook een andere bedrukking kiezen dan de standaard bedrukking?

Op onze site vermelden wij de meest gangbare drukmethode(s). Uiteraard kunnen bijvoorbeeld metalen pennen bedrukt, gegraveerd of geëtst worden. Kunststof pennen kunnen met zeefdruk, tampondruk of full colour bedrukt worden. Bekende pennenmerken bieden ook een all-around opdruk of een foliedruk aan. Bel ons of vraag een offerte met de door u gewenste druktechniek.

4. Kunnen artikelen ook eerder geleverd worden dan de aangegeven levertijden?

Komt u niet helemaal uit met de leverdatum? Geef dan uw gewenste leverdatum door. Vaak kunnen we de levertijd iets verkorten. Mocht dit niet mogelijk zijn dan hebben wij voor u een ruim aanbod in pennen en mogelijkheden die wel op tijd kunnen worden geleverd.

5. Kan ik artikelen in meer dan één kleur bestellen?

U kunt bij uw bestelling bij opmerkingen de gewenste kleuren aangeven. Uiteraard kunt u dit ook telefonisch met ons bespreken en aangeven.

6. Kan ik een gratis drukproef aanvragen?

U kunt bij ons een gratis drukproef aanvragen. Dit kan vóór of na een bestelling. Na de bestelling ontvangt u van ons altijd een drukproef. Uiteraard kunt u hierop wijzigingen aanbrengen. De order gaat pas in productie na akkoord op de drukproef.

7. Kan ik mijn bestelling tussentijds wijzigingen?

Zolang de drukproef niet is goedgekeurd kunt u wijzigingen aanbrengen in aantal, drukkleuren, model en kleur van de pen. Na akkoord op de drukproef wordt een wijziging iets lastiger, maar in overleg zullen wij proberen wijzigingen alsnog door te voeren.

8. Hoe weet ik of mijn bestelling, sampleaanvraag, offerteaanvraag bij jullie goed is ontvangen?

U ontvangt van ons een bevestigingsmail. Wanneer u deze niet heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. In de regel ontvangt u na de bevestigingsmail een persoonlijke mail van één van onze medewerkers.

9. Hoe weet ik of mijn logo geschikt is om te bedrukken?

Pennen en andere schrijfwaren hebben diverse drukformaten. U kunt uw logo mailen of via de bestelprocedure meesturen. Wij controleren voor u of het logo geschikt is. Wij geven u advies wanneer het logo te klein zal worden afgedrukt of als fijne details in het logo door de inkt dichtlopen. 

10. Ik wil graag tekst bij mijn logo, kan dat?

Wij zetten voor u gratis teksten in gangbare lettertypes om naar een bestand dat geschikt is voor de drukmachine. Op de drukproef kunt u het resultaat zien van bijplaatsing van tekst.

11. Uit welke bedrukkingstechnieken kan ik kiezen?

Meer informatie over alle beschikbare druktechnieken vindt u hier.

12. Wat is een drukpositie?

Een pen heeft doorgaans meerdere drukposities. De houder kent vaak de grootste drukpositie. Een opdrukformaat van 40 x 20 mm op de houder betekent dat u tekst en logo in één drukgang kwijt kunt op een formaat van 4 x 2 cm.

13. Wat zijn instelkosten?

Instelkosten zijn kosten die gemaakt worden om de drukmachine in te stellen voor uw bedrukking. Hieronder valt onder andere de film, het instellen van de machine op de gewenste positie en het drukken in de juiste PMS-kleuren. Bij een herhalingsopdracht worden instelkosten opnieuw berekend, omdat de machine opnieuw ingesteld moet worden op de nieuwe bedrukking.

14. Kan ik mijn bestelling annuleren?

Door omstandigheden kan het voorkomen dat u uw bestelling wilt annuleren. Wij zijn daarin flexibel. Echter, een annulering is niet meer mogelijk na een akkoord op de drukproef.

15. Betaal ik meer als ik mijn logo in meer drukkleuren wil laten bedrukken?

U betaalt per drukkleur. Instelkosten worden ook per drukkleur berekend, omdat de machine opnieuw wordt ingesteld met de volgende drukkleur en de volgende film. Bij full colour bedrukking betaalt u maar één keer instelkosten en één drukgang.

16. Kan ik een bezorgtijd afspreken?

U ontvangt vooraf van ons een datum met de verwachte levering. Een specifieke levertijd op de dag zelf kunnen wij niet geven. Uw artikelen worden bezorgd door een koeriersdienst (bijv. dhl) waarvoor getekend moet worden. U kunt uw artikelen op de verwachte leverdatum verwachten tussen 8 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Doorgaans weten koeriersdiensten de openingstijden van uw bedrijf of instelling.

17. Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, wat kan ik doen?

Neem zo spoedig mogelijk na ontvangst van de artikelen, graag binnen 3 werkdagen, contact met ons op en bespreek met ons wat de klachten zijn. Zijn de artikelen beschadigd? Is de bedrukking niet naar wens? Laat het ons weten. Wij zullen de klacht samen met u oplossen.

18. Hoe betaal ik de artikelen?

U bestelt bij ons op factuur. Afhankelijk van ordergrootte betaalt u na ontvangst van de artikelen. Onze betalingstermijn is standaard 14 dagen na factuurdatum. In overleg kunnen andere betalingstermijnen of afspraken worden gemaakt. Voor orders boven € 1000,00 kan een deelbetaling vooraf worden gevraagd.

19. Heb ik ook garantie op mijn bestelde artikelen?

Alles over garantie vindt u in onze garantievoorwaarden. Uiteraard kunt en mag u van ons verwachten dat u artikelen ontvangt die datgene doen waarvoor ze bedoelt zijn. Heeft u klachten, ook buiten de garantieperiode om, overleg even met ons, we proberen uw klachten zo goed mogelijk op te vangen en te verhelpen. 

Contact