Kleur

Prijs

t/m

Merk

BIC® Wide Body™ balpen heeft de ideale grootte voor het tonen van uw logo. Het ontwerp heeft een breed profiel waardoor u het maximale uit uw reclameboodschap haalt. Beschikbaar v.a. 500 stuks. Mix-and-match diverse onderdelen van de pen of kies één van de standaarduitvoeringen. Per kleur gedrukt of beschikbaar in bijv. Bic Wide Body (mini) digital.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Bic Wide Body balpen

  Bic Wide Body balpen

  € 0,45 bij 5.000 stuks
  € 0,62 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Wide Body balpen

  Bic Wide Body balpen

  € 0,45 bij 5.000 stuks
  € 0,62 vanaf 250 stuks
 • Bic Wide Body Digital balpen

  Bic Wide Body Digital balpen

  € 0,68 bij 5.000 stuks
  € 0,84 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Wide Body Digital balpen

  Bic Wide Body Digital balpen

  € 0,68 bij 5.000 stuks
  € 0,84 vanaf 500 stuks
 • Bic Wide Body Digital Chrome balpen

  Bic Wide Body Digital Chrome balpen

  € 1,12 bij 5.000 stuks
  € 1,39 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Wide Body Digital Chrome balpen

  Bic Wide Body Digital Chrome balpen

  € 1,12 bij 5.000 stuks
  € 1,39 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Wide Body pennen

De Wide Body is een echte aanvulling in de collectie van Bic. De pen heeft een breder profiel en meet in doorsnee 15 mm. Hierdoor zijn de drukformaten ook ruimer. Het is zelfs mogelijk om de pen 360 graden te laten bedrukken. Maak gebruik van de volgende productvoordelen:

✔ Versterk uw merk met een vertrouwd Bic product, 9 op de 10 mensen kent Bic
✔ Hoge kwaliteit in materiaal en druktechniek
✔ De drukker is bestand tegen minimaal 10.000 klikken
✔ Mix and match hardcolor en frosted keuren, waardoor u meer dan 1700 verschillende combinaties kunt maken
✔ Betrouwbare langschrijfvullingen met doorlopende toevoer van sneldrogende inkt

Klein is ook fijn. De Wide Body is daarom ook beschikbaar in mini-uitvoering met een lengte van 11,6 cm. Bestellen kan vanaf een beginstaffel van 500 stuks. Bestelt u 1000 of meer dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Via de site kunt u meteen een offerte aanvragen.

Bic Wide Body digital chrome balpen bedrukken

Eén van de paradeplaatjes in deze serie is de Bic Wide Body digital chrome balpen. Het omvat alles wat u van een goede bedrijfspen mag verwachten, aangevuld met een hoogglans chromen neusje. Dat maakt de pen net iets stijlvoller. Alle modellen zijn inzetbaar als promotiebalpen tijdens beursen. Maak gebruik van optimale druktechnieken, zoals full colour druk. Ongetwijfeld bent u het bedrijf die de mooiste beurspen weggeeft.

Decoreeropties voor Wide Body pennen

Een onbedrukte levering is niet mogelijk. Dat is niet voor niets. Bic wil zelf de pennen bedrukken om een hoge drukkwaliteit in omloop te brengen. Daarom wordt de Wide Body bedrukt in Spanje, de thuishaven van Bic. Kies uit verschillende ruime drukposities. Een opdruk is mogelijk in het verlengde van de clip, maar ook aan de achterkant en zijkant. Clipbedrukking is ideaal wanneer u meer aandacht wilt creëren voor uw website-url. Ontvang geheel vrijblijvend een drukproef. U hoeft alleen maar uw drukbestand en eventuele tekst te mailen.

Snelle leveringsopties

Soms zijn we aan de late kant met bestellen. Late beslissers kunnen de Wide Body met de snelle leveringsservice ontvangen. We berekenen hiervoor geen extra toeslag. Dit betekent dat er al geleverd kan worden binnen 6 werkdagen. Tegen een toeslag is expresse levering mogelijk, waardoor de pennen één dag eerder geleverd worden. Hebben we u overtuigd? Bij ons kunt u gratis samples aanvragen, offertes laten opmaken en logo’s laten omzetten. Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze Bic-pennenspecialist.