Wie zijn wij?

Met een jarenlange ervaring in de promotionele branche hebben wij in 2010 een sprong in het diepe gemaakt en zijn gestart met onze eigen onderneming in het populairste relatiegeschenk, bedrukte pennen. Op 13 oktober 2010 ging onze eerste webwinkel DePennenwinkel.nl online. Een site die we grotendeels zelf ontworpen hebben qua huisstijlkleuren, layout en uitvoering. Onze doelstelling was een overzichtelijke, klantvriendelijke en eenvoudige site. Met alle schrijfwaren onder één dak én eenvoudig samples aanvragen, contact opnemen en bestellen. Belangrijke speerpunten hierbij waren voordelige prijzen, mogelijkheid tot bestellen van kleine aantallen, het bieden van een snelle levering in 4 werkdagen en het geven van een goed advies. Dit uitgangspunt heeft ons geen windeieren gelegd.

In 2012 volgde onze eerste uitbreiding met de site DePromotassenwinkel.nl. Voortbordurend op hetzelfde concept als de Pennenwinkel, met nu als specialisatie bedrukte tassen, in allerlei materialen, kleuren, uitvoeringen en bedrukkingsmogelijkheden.

In 2014  volgde onze site DeMokkenwinkel.nl. U raadt het al, een specialistische site voor mokken, glaswerk en serviesgoed.

U bestelde echter niet alleen pennen, mokken en tassen, maar ook diverse andere relatiegeschenken. Om aan die vraag tegemoet te komen ging in 2015 de site Primarelatiegeschenken.nl van start.

Juni 2016 is DePennenwinkel in een compleet nieuw jasje gestoken. Moderner, sneller, overzichtelijker en met diverse filters om het zoeken te vergemakkelijken. Gebleven is onze huisstijlkleur, ons logo en ons gevarieerd aanbod. En uiteraard onze service, ons advies en aandacht voor u.

Met ons team zorgen wij voor een perfecte afhandeling van alle sample- en offerteaanvragen en bestellingen. U heeft contact met één en dezelfde medewerker die u begeleidt vanaf de bestelling tot aan de levering. Onze uitgangspunten uit 2010 blijven anno 2019 fier overeind. Met tijd en aandacht voor u als klant.

Wilt u meer over onze inhoudelijke werkwijze weten, kijkt u dan bij onze leveringsvoorwaarden. Hier geven wij een overzichtelijke beschrijving hoe wij u informeren over alles wat te maken heeft met offertes, samples en bestellingen. Vanuit slechts een aantal belangrijke oogpunten: up-to-date informatieverstrekking, het nakomen van afspraken en het flexibel hanteren van onze voorwaarden vanuit een sociaal oogpunt.

Contact