Gegraveerde pennen

Gegraveerde pennen bestellen als promotieartikel? Een artikel dat u in allerlei prijsklassen kunt bestellen. Een gravure is een bijzondere vorm van personaliseren. Met een lasergraveermachine wordt de toplaag van de pen gehaald, waardoor het onderliggende materiaal te voorschijn komt. Menig ontvanger ziet een gegraveerde pen als stijlvol en chique. U kunt al vanaf 50 stuks gegraveerde pennen bestellen, sommige modellen beginnen lager dan € 0,50 per stuk. Ontdek ons gevarieerd aanbod in kleur, materiaal en uitvoering. 

✅ Grootste keuze van Nederland ✅ Direct uit voorraad ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis samples ✅ Snelle levering

Gegraveerde pennen

Top 5 in pennen

Met gegraveerde pennen kunt u mensen doelgericht benaderen. Misschien geeft u een pen op een beurs of seminar. Of verwent u nieuwe cursisten met een promotiepen. Pennen blijven handig, voor het maken van notities, het schrijven van een verhaaltje, of om zomaar even te krabbelen. Ontdek onze top 5 in metalen uitvoeringen.

Kalipso balpen  ✔ Kelkor balpenParker balpenWaterman balpenSento balpen bamboe

Metaal en aluminium wordt vaak door elkaar gehaald. Aan de uitvoering kunt u vaak ook niet zien om welk materiaal het gaat. Aluminium uitvoeringen zijn veel goedkoper in aanschaf. Het materiaal is ook lichter. Wanneer u van een stevige pen houdt, die vast in de hand ligt, kies dan voor een metalen uitvoering. U ziet bij ieder product een uitgebreide beschrijving staan.

Gegraveerde pennen bestellen

 

Gegraveerde pennen van bamboe

Misschien niet zo verwacht, maar bamboe is een uitstekend materiaal om te graveren. Overweeg daarom eens om gegraveerde pennen van bamboe te bestellen. Het is een win-win situatie. Bamboe is namelijk een natuurlijk materiaal. Het wordt gemaakt van snelgroeiende bamboestengels die na bewerking veel overeenkomst tonen met hout. Hierdoor is iedere pen van bamboe net even anders van structuur. Een bamboegravure is donkerder dan het onderliggende materiaal. Met een speciale CO-2 laser kunnen wij ook details van uw logo weergeven. Raak enthousiast en bekijk het assortiment.

Gegraveerde pennen bamboe

Begin met een sample

Naast metalen en kunststof pennen kunt u ook luxe, touchscreen en kurken modellen laten graveren. Benieuwd naar al deze verschillende mogelijkheden? Vraag een (gratis) sample aan. Ontdek de materialen van onze collectie. Ervaar het schrijfgemak. En beoordeel de kwalitiet. U kunt dan veel makkelijker een keuze maken. Stuur uw logo eens in. We maken geheel vrijblijvend een drukproef. Bent u tevreden over het geheel dan staat niets een bestelling nog in de weg. U kunt het allemaal via de mail regelen. Natuurlijk kunt u uw order ook online plaatsen. Alle werkdagen zijn wij beschikbaar om u op weg te helpen.

gegraveerde pennen Parker

Contact