Gegraveerde pennen

Wilt u een balpen als relatiegeschenk of cadeau geven? Laat dan uw balpen graveren bij ons! Wij zijn specialist in bedrukte en gegraveerde pennen. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod in goedkope en luxe metalen pennen, die u kunt voorzien van een logogravure, tekstgravure of naamsgravure. Vanaf kleine aantallen mogelijk en voor elke gelegenheid. Bij ons kunt u zeer voordelig metalen pennen laten graveren vanaf 50 stuks. Luxe pennensets soms al vanaf 10 stuks.

Direct naar assortiment balpennen graveren

Gegraveerde pennen Izzy

Izzy balpen met gravure

Vanaf € 0,37
Minimale bestelling : 50

 

Benader mensen doelgericht met gegraveerde pennen

Pennen als relatiegeschenk zijn enorm populair. Naast pennen met gravure kunt u kiezen voor een pennenset, doorgaans bestaande uit een balpen met vulpotlood, rollerbalpen of vulpen. Klanten, relaties en jubilarissen vinden het ontzettend fijn om gewaardeerd te worden met een gepersonaliseerde pen. Een met zorg en aandacht uitkgekozen pen zorgt voor een positieve ervaring, zowel voor de gever als voor de ontvanger. Versterk uw contact door het geven van een pen met logo, tekst of naamsinscriptie. U zult er hoge ogen mee gooien.

Hoe kan ik een balpen laten graveren

Een gravure is mogelijk op een metalen of een aluminium balpen. Middels een laser wordt het bovenste deel van de pen eraf gehaald, waardoor de onderliggende kleur van het materiaal te voorschijn komt. Doorgaans is dit zilverkleurig. Het zorgt voor een luxe personalisering op de pen. U kunt links of rechts naast de clip 2 regels tekst plaatsen of een langwerpig logo. Ook een inscriptie van individuele namen behoort tot de mogelijkheden. Voor hoge logo's hebben wij een speciale selectie metalen pennen die middels een aangepaste lasergravure all around kunnen worden gegraveerd.

Gegraveerde pennen bestellen of gratis samples aanvragen

Uiteraard helpen wij u met uw keuze van de pen. Kies de pen die u leuk vindt, kies de kleur, het aantal en stuur ons de gewenste opdruk. Wij begeleiden u vanaf de bestelling tot aan de levering. U ontvangt vooraf een digitale drukproef. Liever eerst samples aanvragen. U vindt bij elk product onze gratis sampleaanvraag button. We sturen u de samples gratis toe.

Gegraveerde pennen Ring

Ring balpen aluminium met gravure

Vanaf € 0,44
Minimale bestelling : 50

Gegraveerde pennen Kalipso

Bestseller Kalipso balpen in 20 kleuren verkrijgbaar

Vanaf € 0,44
Minimale bestelling : 50

Artica frost bedrukken balpen

Artica frost metaal balpen bedrukt

Vanaf € 0,39
Minimale bestelling : 250

Kosmos balpen bedrukken

Kosmos balpen bedrukt met logo

Vanaf € 0,40
Minimale bestelling : 50

Contact