Luxe pennen met logo

Luxe pennen met logo bestellen? Een persoonlijk cadeau waarmee u de ontvanger bijzonder blij maakt. In onze collectie treft u verschillende mogelijkheden aan. Pennen die uitstekende betaalbaar zijn, maar ook exclusieve pennen die net iets meer uitstraling en klasse hebben. Bestellen is mogelijk vanaf 10 stuks, afhankelijk van uw keuze. Geef iemand een blijvende herinnering aan uw bedrijf mee. Wilt u iets schenken, dan is het bedrukken of graveren van een luxe pen zo gek nog niet. De keuze is veelzijdig.

✅ Grootste keuze van Nederland ✅ Direct uit voorraad ✅ Gratis drukproef ✅ (Gratis) samples ✅ Snelle levering

Luxe pennen met logo

Keuze in luxe pennen 

Wat zijn nu precies luxe pennen? Voor de ene is een metalen pen van € 0,50 een luxe pen, terwijl de andere gaat voor een uitvoering ruim boven 1 euro. De merken Parker en Waterman worden vaak als extra luxe pennen ervaren. Eigenlijk kunnen we stellen dat onder een luxe pen een metalen uitvoering wordt verstaan, hierbij maakt de prijs niet zo veel uit. Luxe wordt ook geasccocieerd met de bewerkingstechniek voor logo, tekst of naam. Vaak kiest men voor een stijlvolle gravure. Dit brengt net even meer karakter met zich mee. Natuurlijk is een kleurendruk ook mogelijk. Ontdek het nieuwe merk Branve. 

Luxe pennen met logo bestellen

Luxe pennen met logo

Luxe pennen met logo bedrukken of graveren? Dat kan! In tegenstelling tot kunststof pennen is het drukformaat vaak kleiner. Langwerpige logo's of twee regels tekst zijn bijzonder overzichtelijk te drukken. Plaats niet teveel informatie, dat is zonde van de uitstraling. Uw klant leest uw boodschap, hoe subtiel u het ook vermeldt. Kort en krachtig is ons advies. U maakt dan gebruik van de kracht van eenvoud. Een logo plaatsen kan vaak in één of meerdere drukkleuren. Bij een gravure komt de onderliggende kleur tevoorschijn. Die kleur is vaak zilver, donkergrijs of brons. Bamboe en kurken varianten zijn ook luxe te graveren. Op bamboe wordt de gravure donkerbruin. Vraag bij ons een drukproef aan, het wordt door ons gratis voor u geregeld.

Luxe Parker pennen met logo

Top 5 in luxe pennen

Er zijn luxe pennen die zich door de jaren heen ontpopt hebben tot echte bestsellers. Deels veroorzaakt door een aantrekkelijk en aansprekend design, deels ook door een gunstige prijsligging. De Kalipso balpen met logo is hier een goed voorbeeld van. Een echte blikvanger in het goedkope segment. We geven u de top 5:

Kalipso balpen
Kosmos balpen
Kelkor balpen
Parker balpen
Waterman balpen

U kunt op ieder uur van de dag schrijven met deze pennen. Voorzien van een vulling die na gebruik te vervangen is. Doorgaans geleverd met blauwe vulling, soms ook beschikbaar met zwarte vulling. Er zijn zoveel redenen om luxe pennen met logo te geven, als start of afscheid van een studie, begin van een cursus, een ubilaris of bedankje voor een stagiaire. Ook uw klant of relatie zal onder de indruk zijn van uw gekozen product.

Luxe Waterman pennen met logo

Milieuvriendelijke luxe pennen bestellen

Voor milieubewuste ondernemers of instellingen is een milieuvriendelijke luxe pen met logo een must. Bij ons kunt u voldoende inspiratie opdoen in bamboe of kurken modellen. Vaak in stijl afgewerkt met chromen of metalen details. U kunt uw cadeau helemaal afmaken met pennen die geleverd worden in een bijpassende bamboe of deels kurken geschenkverpakking. Bestellen kan vanaf 10 stuks. Personaliseer met uw bedrijfslogo of tekst. Of laat door ons een voornaam plaatsen. Zo kunt u uw klant betoverend mooi in het zonnetje zetten. Ontdek ook onze nieuwe aanwinsten. Doorlopend vernieuwen wij ons aanbod met krachtige reclamedragers. 

Luxe pennen in geschenkverpakking

Samples en levertijden

De kwaliteit van onze producten beoordelen? Vraag een of meerdere samples op zicht aan. U kunt dan na het testen een betere keuze maken. Dit is zeker een aanrader wanneer u tijd genoeg heeft voor het plaatsen van de bestelling. De levertijden liggen doorgaans rond de 7 werkdagen, met enkele uitschieters van 15 werkdagen. U kunt ons altijd om de verwachte leverdatum vragen. Heeft u niet zoveel tijd, dan hebben wij voldoende mogelijkheden voor een levering in 4 werkdagen. Mail of bel met ons, dan kunnen we sneller een voorstel doen en sneller uw order in gang zetten. 

Contact