pennen met eigen logo

Wilt u balpennen laten bedrukken met eigen logo? Bij de Pennenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan pennen die u met eigen logo kunt laten bedrukken. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van pennen met logo, bedrijfsgegevens of websitevermelding. Het geven van eigen relatiegeschenken is nog steeds enorm populair. Door balpennen te geven, bedrukt, met eigen logo, wordt ieder geefmoment een positieve ervaring. Geef uw klanten en relaties de aandacht die ze verdienen. Een pen met eigen logo helpt u om een grote en positieve impact te hebben op uw relatie met uw doelgroepen.

Direct naar assortiment kunststof pennen           Direct naar assortiment metalen pennen

Spreek uw klanten persoonlijk aan met pennen met eigen logo

Balpennen met een eigen logo is een perfecte reclamecampagne, die niet duur hoeft uit te vallen. Laat u op onze website inspireren door de mogelijkheden. We bieden u een uitgebreid aanbod aan modellen, kleuren en mogelijkheden. Pennen met zwarte of blauwe vulling, pennen met of zonder comfortabele grip of pennen met of zonder een zachte touchtip voor tablets en smartphones. Kies een pen die past bij uw doelgroep en laat deze door ons personaliseren middels (metaal)druk in één of meerdere kleuren, gravure of all around full colourdruk. U heeft de mogelijkheden om uw klanten te verrassen met een persoonlijk en kleurrijk relatiegeschenk. Kom op eenvoudige manier in contact met uw klanten, een pen met eigen logo wordt gemiddeld door 7 mensen bekeken en gebruikt.

Pennen met eigen logo bestellen of een gratis sample aanvragen

Wij maken het u uiteraard gemakkelijk. Onze site is overzichtelijk ingedeeld, zodat u gauw op de juiste plek de gewenste pen kunt vinden. Onze bestelprocedure is eenvoudig en u kunt meteen uw logo meesturen. Na ontvangst van de bestelling begeleiden wij u tot aan de aflevering van de pennen. Vooraf ontvangt u altijd een digitale drukproef. Alles gaat heel eenvoudig en u hoeft er de deur niet voor uit.

Liever eerst één of meerdere samples ontvangen? Mail ons uw wensen of maak gebruik van de gratis sampleaanvraagbutton die u bij elk product vindt. Op uw gemak de juiste pen kiezen die het beste past bij uw bedrijfsuitstraling.

Contact