Pennenset

Een leuke pennenset als relatiegeschenk kopen? Bestel mooie, goedkope of exclusieve pennensets bij ons. U kunt de pennenset naar wens laten bedrukken met logo of tekst. U kunt kiezen voor een leuke set met 1 schrijfartikel, met 2 of zelfs met 3 schrijfartikelen. Erg gewild zijn ook de geschenkverpakkingen, een balpen aangevuld met een etui. Onbedrukt heeft u de set(s) in 2 tot 4 werkdagen in huis, bedrukt in 4 tot 10 werkdagen.

pennenset

pennenset

 pennensetpennenset

Een pennenset bedrukken

U kunt ervoor kiezen om uw pennenset te laten bedrukken. Onze metalen pennensets worden gedrukt met de specialistische druk voor metalen ondergrond. Dit betekent een krasvaste, scherpe en blijvende bedrukking. We kunnen uw logo of reclame in één tot maximaal 4 drukkleuren drukken. Wist u dat u ook de verpakking kunt laten bedrukken. Dit kan zelfs in full colour en tevens met onze nieuwe reliëfdruk in full colour, voor een voelbaar resultaat. Wij bieden een ruim assortiment:

- in kleuren
- in modellen
- in merken
- in geschenkverpakkingen
- in verpakkingsmogelijkheden
- in bedrukkingstechnieken/graveertechnieken

Verras uw nieuwe klanten en bestaande relaties met een pennenset. U zult er hoge ogen mee gooien.

pennenset bedrukken

pennenset bedrukkenpennenset bedrukken

pennenset bestellen

pennenset bestellenpennenset bestellen

Pennensets bestellen

Het bestellen van pennensets als relatiegeschenk regelt u eenvoudig online. Surf door onze mogelijkheden, modellen en kleuren. Wilt u de pennenset vooraf testen? Kies dan van één of meerdere modellen een sample. We sturen deze graag op zicht. Heeft u een keuze gemaakt. Mail ons het model, de kleur, het aantal en de gewenste bedrukking en wij zorgen dat de opdracht tot in de puntjes wordt geregeld. Een bestelling plaatsen kan met een gerust hart. Vooraf ontvangt u een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef gaan wij de pennensets voor u personaliseren. Een pennenset is een blijvende en gewaardeerde herinnering aan uw bedrijf.

pennenset kopen

pennenset kopenpennenset kopen

pennenset

pennenset bestellen

pennenset merken

Contact