Kleur

Prijs

t/m

Merk

Prodir DS8 Metal Clip balpen. Een drukbalpen in klassieke driehoeksvorm. Zwitserse kwaliteitspen gemaakt van 50% tot 100% gerecycled kunststof. Kies uit zeven matte, vijf polished of negen sofftouch kleuren. De prachtige metalen clip is beschikbaar in vier kleuren. Beschikbaar in mix-and-match. Kies zelf de kleur voor de verschillende onderdelen. Met maar liefst vijf drukopties voor het plaatsen van logo of tekst.

Prodir DS8 Metal Clip zwarte clip

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir DS8 PSM Metal clip 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSM Metal clip balpen

  € 1,68 bij 5.000 stuks
  € 1,96 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS8 PSM Metal clip 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSM Metal clip 50% tot 100% gerecycled kunststof

  € 1,68 bij 5.000 stuks
  € 1,96 vanaf 500 stuks
 • Prodir DS8 PSP Metal Clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSP Metal Clip balpen

  € 1,68 bij 5.000 stuks
  € 1,95 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS8 PSP Metal Clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSP Metal Clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  € 1,68 bij 5.000 stuks
  € 1,95 vanaf 500 stuks
 • Prodir DS8 PSR Metal clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSR balpen

  € 1,95 bij 5.000 stuks
  € 2,22 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS8 PSR Metal clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS8 PSR Metal clip balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  € 1,95 bij 5.000 stuks
  € 2,22 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Prodir DS8 Metal Clip

Wilt u Prodir DS8 Metal Clip pennen bedrukken? Er zijn maar liefst 5 verschillende drukposities. Omdat de pen is uitgerust met een metalen clip kunt u ook kiezen voor een stijlvolle gravure. Bestellen kan vanaf 500 stuks. Elke hogere staffel betekent meer prijsvoordeel. Zowel voor het artikel als voor de drukprijs. U vindt bij de afbeeldingen alle mogelijke druktechnieken, drukposities en de maximaal te drukken drukkleuren. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een gratis drukproef aanvragen.

Prodir DS8 Metal Clip zwarte clip

Diverse modellen Prodir DS8 Metal Clip balpennen

De Prodir DS8 Metal Clip balpen is een drukbalpen die in meerdere kleuren en uitvoeringen leverbaar is. Kies uit diverse standaardversies, keus uit zeven matte, vijf gepolijste en negen fluweelzachte soft touch kleuren. De Prodir DS8 serie kenmerkt zich door de klassieke driehoeksvorm. In de Metal Clip uitvoering wordt deze Zwitserse kwaliteitspen geleverd met metalen clip. De clip is leverbaar in maar liefst vijf stijlvolle kleuren: mat, grafiet, zwart en koper, alle kleuren met een satinfinish afwerking. Wie deze pen gebruikt zal genieten van een zelfverzekerde functionele balpen die ergonomisch gezien een echte eyecatcher is.

Prodir DS8 Metal Clip zwarte clip

Prodir DS8 Metal Clip balpen in mix-and-match uitvoering

U kunt kiezen voor de meer dan 20 standaard versies van deze pen. Het is ook mogelijk om meerdere bedrijfskleuren in de pen te verwerken. Meer kleur betekent doorgaans meer opvallen. Het betekent ook een uniekere balpen. Kies zelf de kleur voor:

✔ de drukker, keus uit meer dan 20 kleuren, optioneel is zelfs een drukker van metaal
✔ de clipaanhechting, keus uit meer dan 15 kleuren
✔ de houder
✔ de metalen clip

Een speels karakter kan de herkenbaarheid van uw logo verhogen. Ontdek de mogelijkheden en laat geheel vrijblijvend een visual door ons opmaken. Stuur uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag. Er is zoveel mogelijk!

Prodir DS8 Metal Clip zwarte clip

Uniek schrijfplezier met Prodir DS8 Metal Clip balpen

U bestelt met de Prodir DS8 Metal Clip een Zwitsers kwaliteitsproduct. Prodir bevindt zich in het duurdere prijssegment. U kunt daarom ook de beste schrijfvullingen verwachten voor een soepel schrijfgenot. Standaard zijn bijna alle Prodir pennen uitgerust met een hoogwaardige Floating Ball® 1.0 loodvrije vulling, voorzien van een loodvrije punt en weinig vervuilende inkt. Optioneel zijn er ook andere mogelijkheden, wel tegen een toeslag: Floating Ball® 1.4 loodvrije vulling of SuperDry® en Azië loodvrije gel vulling, allemaal in eigen huis vervaardigd. Prodir pennen zijn altijd navulbaar, zodat u altijd met uw favoriete pen kunt blijven schrijven.

Gratis sampleaanvraag

Bij de Prodir DS8 Metal Clip serie draait het allemaal om detail. Nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis sample aan via onze site. U vindt bij iedere DS8 uitvoering een samplebutton. U kunt meteen uw favoriete kleur aangeven. Ook wanneer u een mix-and-match versie wilt. Liever zelf puzzelen? Ontdek de eenvoudig te bedienen penconfigurator op de originele Prodir-site. Zo kunt u voor alle onderdelen eenvoudig de kleur aanklikken. De aanvraag kan niet via deze site, die kunt u vervolgens bij ons plaatsen.