Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Superhit pennen

Het model Super hit is een all-time favourite. Met zijn tijdloze uitstraling en strakke clip is deze pen al miljoenen keren verkocht. De Super hit is een betrouwbare balpen met een opvallende clipdrukmechanisme. Deze pen zorgt ervoor dat u met een goedkope promotiepen uitstekend voor de dag kunt komen. In vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Er zijn grote drukformaten beschikbaar op de houder en de clip. Kies daarom voor deze robuuste kaskraker en maak uw promotie tot een ongekend succes.

Super hit balpennen, ruime mogelijkheden en keuzes

De Superhit is maar liefst beschikbaar in 9 uitvoeringen. Materiaalkeuze zoals frosted, transparant of hardcolor. In de hardcolor en de transparante uitvoering ook met een zachte rubbergrip. Liever uw eigen kleur van de pen samenstellen? Kies dan voor de optie Mix-and-match en kies de kleuren voor alle onderdelen van de pen uit het beschikbare kleurenpalet. Liever een gerecyclede balpen? Kies dan voor de Superhit Eco.

Super hit balpennen laten bedrukken

Het bedrukken van uw logo of tekst kan op maar liefst 5 drukposities. Naast een groot drukformaat op de houder kunt u kiezen voor een 360 graden druk. Clipbedrukking is mogelijk op een formaat van 35 x 6 mm of 37 x 7 mm. 

Vooraf ontvangt u altijd een drukproef via de mail. De drukproef geeft u een visueel beeld van de gekozen pen met de gewenste kleurbedrukking. Wij bedrukken uw pennen aan de hand van PMS-kleurnummers. Zo weet u zeker dat wij in uw eigen huisstijlkleuren drukken. Na akkoord op de drukproef gaan uw pennen in productie en worden, afhankelijk van het bestelde aantal, geleverd in ongeveer 7 werkdagen. Uiteraard voorzien van verse vullingen.

Samples van Super hit balpennen bestellen

Wilt u de pennen beoordelen op kwaliteit, vulling en bedrukking. Vraag dan in de gewenste kleurstellingen gratis samples aan.

Liever de pennen meteen bestellen? Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Via onze bestelmodule kiest u uw kleur, uw aantal en de gewenste drukkleuren. U stuurt uw logo mee en wij begeleiden u vanaf bestelling tot aan de daadwerkelijke levering.

Kies voor een pen die hoog scoort bij grote aantallen én kleine budgetten. En maak van uw reclameboodschap een regelrechte hit!