Kleur

Prijs

t/m

Merk

Op zoek naar een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief? Laat dan eens de Prodir DS3 TBB Biotic balpen bedrukken. Met deze Prodir uitvoering haalt u de natuur naar uw werk. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. De pen is na gebruik voor 75% composteerbaar. Hierdoor behoort dit model tot een van de duurzaamste en mileuvriendelijkste promotiepennen. Met kleuruitvoeringen die in verbinding staan met (elementen van) de natuur. Kiest u voor zeeblauw, sneeuwwit, vuurrood of zandgeel? Natuurvriendelijk tot in elk detail. Op elke pen vindt u het Biotic Pen motief in fijn reliëf. Met een lang- en soepelschrijvende vulling maakt Prodir dit duurzaam product compleet. Kies uit diverse natuurlijke kleuren en kies uit 3 drukposities. Optioneel is een bredere schrijfvulling of een gelvulling. Bestellen is mogelijk v.a. 500 stuks. Zwitserse topkwaliteit op zijn best. Bestel vrijblijvend een Prodir DS TBB Biotic balpen met logo als sample. Of stuur uw beeldmerk in voor een vrijblijvende drukproef.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen

  Prodir DS3-TBB Biotic balpen

  € 0,73 bij 10.000 stuks
  € 1,43 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen

  Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen

  € 0,73 bij 10.000 stuks
  € 1,43 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Prodir DS3 Biotic

Het model Prodir DS3 Biotic pen vaart mee op het succes van de tijdloze en klassieke uitstraling van het populaire model DS3. De Prodir Biotic wordt gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Van vernieuwbaar, ruw materiaal wordt een pen geproduceerd die met vulling en veertje voor maar liefst 75% biologisch afbreekbaar is. In combinatie met een lang leven door de gebruikte materialen en vulling is dit model met recht een duurzame en milieuvriendelijke balpen. Prodir houdt overal rekening mee. Zelfs de namen en uitvoeringen van de beschikbare kleuren staan in verband met de (elementen van de) natuur. Wat dacht u van Zeekleur, Nachtkleur, Vuurkleur of Wortelkleur. En speciaal uitgelicht: de Zandkleuruitvoering, waarbij houtpoeder toegevoegd is aan het kleurbad, waardoor het natuurlijke effect van de Biotic pen extra wordt belicht. Op alle pennen vindt u het Biotic Pen motief in fijn reliëf.

Prodir DS3 Biotic balpennen laten bedrukken

Met 3 drukposities kunt u de DS3 Biotic personaliseren met logo, bedrijfsgegevens of websitevermelding. Op de clip kan maar liefst in 6 drukkleuren gedrukt worden. Kies uit 7 natuurlijke kleuren. Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitspennen in het duurdere segment. Met DS3 Biotic balpennen kiest u voor Zwitserse kwaliteit, sterke en milieuvriendelijke materialen en lang- en soepelschrijvende vullingen. Logo's met diverse kleurschakeringen is voor Prodir geen probleem om te bedrukken. Op de houder biedt Prodir met een drukformaat van 50 x 25 mm nagenoeg een all-around opdruk.

Samples van Prodir DS3 Biotic balpennen aanvragen

Het is soms lastig om de kleur van de pen van het beeldscherm af te lezen. Niet elke beeldscherm staat op dezelfde manier afgesteld. Vooral bij de opmerkelijke, natuurlijke kleuren van de Biotic pen is het lastig de kleur in te schatten. Om zeker te zijn dat uw Prodir pen past bij uw huisstijlkleuren en uw verwachtingen kunt u bij ons gratis samples van één of meerdere kleuren aanvragen.

Maak eenvoudig gebruik van de button Sample Aanvragen. Meerdere samples aanvragen? Vul dan de gewenste kleurnummers en modellen in bij Opmerkingen/Gewenste kleuren. U ontvangt uw samples binnen 3 werkdagen.

Prodir DS3 TBB Biotic balpen met logo bedrukken

Heeft u een keuze gemaakt? Mail ons het gewenste aantal, de gewenste kleuruitvoering, uw logo en eventueel gewenste drukteksten. Prodir bedrukt alleen vanaf een minimale aantal van 500 stuks. Een onbedrukte bestelling is niet mogelijk. Wij maken voor u een digitale drukproef. Door de digitale drukproef krijgt u een visueel beeld van de gekozen pen met de bedrukking op de gewenste drukposities. Na akkoord (of een wijziging) op de drukproef gaan uw kwaliteitspennen van Prodir in productie. Om de kwaliteit te waarborgen maakt Prodir gebruik van een standaard levertijd van ongeveer 15 werkdagen.

Beleef de natuur met Prodir en bestel uw eigen duurzame DS3 Biotic balpennen.